Montage en installatie van uw keuken

Bij Geert Schulten bent u aan het juiste adres

Aanbouw, veranda en serre

Professioneel, vakkundig en secuur geplaatst

Ook voor badkamers en sanitair

We verzorgen uw complete verbouwing of installatie

Voor & Na Impressie

Voor:

Na:

Breda

Eind vorig jaar hebben wij in Breda een keuken onder handen genomen, De keuken was niet al te ruim en de klant had als wens om een muur uit te breken om zo de keuken wat te vergroten.
Nadat de overtollige muur verwijderd was hebben we een boogvorm gemaakt. Vervolgens konden we het verlaagd plafond aanleggen om zo de afvoer van de afzuigkap netjes weg te werken.
Daarna konden we beginnen met het in orde maken van al het leiding werk. Electra, aan en afvoer van water moest aanlegd worden onder het aanrecht blok.
Als laatste hebben we ook een extra raam gemaakt zodat er meer lichtval de keuken in kwam.

Helmond

In de zomer van 2012 hebben we in Helmond een zolder aangepakt. De opdrachtgevers hadden als wens om hun zolder te voorzien van een scheidingswand om zo een extra kamer te creëren
Tevens wilden ze het plafond een stuk omlaag brengen om zo van de nok van het dak af te zijn. Er was ook erg weinig licht aanwezig op de zolder door het kleine dakraampje wat aanwezig was. Ook dit dakraam hebben we aangepakt.
Eerst hebben we de positie van de wand in overleg met de klant bepaald en daarna zijn we direct aan de slag gegaan. We hebben eerst een houten skelet gemaakt in dit houten skelet hebben we ook direct elektra leidingen gemaakt zodat we deze netjes in de wand konden wegwerken.
Daarna hebben we balken gemonteerd voor het verlaagde plafond. Toen dit in orde was hebben we het plafond geplaatst met daar uit stekend de bekabeling voor de nog op te hangen lampen.